Spela på motorsport är spännande!

motorsportFör den som gillar och tycker om att titta på bil- och motorcykel finns det stora chanser att vinna bra pengar vid spel på olika motorsporter. Orsakerna kan vara många i ett race om vem som vinner. Då är det att gå in på sverigecasino och satsa en slant!

För den som verkligen gillar och är väl insatt på vad som händer på och vid sidan om banan kommer alltid ha en fördel. För att göra det extra spännande så finns det möjlighet att satsa pengar på race gällande både bilar och motorcyklar och speciellt om man satsar på sin favorit.

Inom motorsporten finns det olika varianter att satsa pengar på; inte bara satsa på vinnaren i ett speciell race. Dessutom finns bland annat möjligheten att göra ett så kallat ”podium betting” vilket innebär att spelaren satsar på att en förare kommer bland de tre bästa i racet.

Eller så kan spelaren välja alternativet i ett ”head to head race” vilket innebär att spelaren spelar på vem av två förare som kör bäst i ett lopp. Utöver detta så går det att göra en så kallad ”Prop Bets”, då spelaren satsar pengar på olika situationer under ett race, så som vem som har flest antal varv, marginalen för att vinna, snabbaste varvet, vilken förare som ligger etta med flera.

Det innebär att spela på motorsport blir otroligt varierande och kul!

Speciellt när det finns så många olika former och discipliner att välja mellan.

Bilsport – som finns i olika grenar, som till exempel dragracing, rally, racing, Formel 1 och folkrace. Då Formel 1 som är den ultimata bilsporten som körs världen över.

Lastbilstävlingar – Inte så vanligt kanske med det mest kända av dessa är Paris-Dakar-rallyt som är ett mycket svårt lopp att köra.

Motorcykel – Där finns det olika race och discipliner som det går att välja mellan så som till exempel, motocross, trial, speedway, roadracing. Enduro anses vara den svåraste och har ett par stora tävlingar så som Novemberkåsan och Gotland Grans National som lockar förare världen över.